Mam na imię Adam mam 27 lat wychowałem się na muzyce z lat 90 a w tym elektro/freestyle a bardziej Pandera, Smash itp. i taki rodzaj muzyki preferuję.
Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich :):)
Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich :):)
karczys napisał:Witam Nilaya powiem Ci że juz mi się podoba i napewno będę stałym userem na tym forum. Cieszę się że są ludzie którzy utrzymują przy "życiu" ten rodzaj muzyki bo jet genialna a czym dalej lecą lata tym gatunek muzyki robi się bezduszny i mdły dlatego wesprę działania wasze finansowo i będę starał się pomóc w promowaniu a tym samym pozyskiwaniu jeszcze ludzi którzy poprostu kochaja ta muzykę.
Pozdrawiam
karczys napisał:No to masz Nilaya przykład z życia wziętyPowiem Ci tak współczuję pokoleniom młodzieży która wychowuje się na teraźniejszych "chiciorach". Ta muzyka nie ma duszy tylko robi pranie mózgu. Ona męczy, nie wywołuje emocji a to jest najbardziej pożądane z mojego punktu widzenia oczywiście.
www.MusicOnPlanet.pl » WPROWADZENIE/INTRODUCTION » Przedstaw się | Introduce yourself » Witam wszystkich zagorzałych ulubieńców elektro/freestyle :):)