1
Marzenia moda on Czw Sie 12, 2010 9:45 am
electro2000
MusicOn_MoD

Ale zaraz zarzucę temat!!!Nie uwierzycie!!!Wstałem rano do arbeit i chyba dostałem jakiś wizji?Mianowicie, coś mi strzeliło do makówy i marzy mi się aby nasz MusicOn był jednym z najlepszych i najpotężniejszych for w Europie.Droga do tego będzie ciężka,wierzcie mi.Znam takie electro fora i blogi, że czacha dymi, i właśnie dlatego tak sobie pomyślałem, aby z MusicOnu tez zrobić europejską potęge electro.Powiem szczerze, że w czwórkę( ja, Deejay, BT i Nilaya) bylibyśmy w stanie tego dokonać ale czekało by nas mnóstwo pracy.Jeśli chodzi o mnie, to jestem w stanie zarzucić setki płyt na forum, ale jest pewien problem,mianowicie uploadowanie. Jak mnie wkurwiają te uploady, to nie uwierzycie.Wlecze sie to w nieskończonośc jak huj wie co, a ja jestem w gorącej wodzie kąpany i chciałbym zarzucić jak najwięcej, na maksa. Żal mi dupę ściska, jak patrzę na te inne fora, muzy mają w huj fest a wiary tam, że aż się gotuje.Ledwo sie do kogoś odezwiesz, a tu odpowiedzi w huj i jeszcze więcej. Klimat tez mają zajebisty, głównie u Ruskich, normalnie wolna amerykanka.Wyzywają sie od kutasów i jeszcze gorszych, i co mnie bardzo dziwi, nikt ich nie banuje. Gość z Litwy się do mnie krzywo odezwał, a mod pojechał mu od hujów i napisał, że ma stąd wypierdalać,hahahahahahaha, no kurwa poważnie wam piszę.Oczy mi pękły a ubaw miałem taki, że mało się nie zlałem w gatki. Napiszcie co wy o tym myślicie?Wiadomo, że od razu nie staniemy sie potęgą, ale powoli, powoli i bedziemy sie rozrastać. No i oczywiście kwestia czasu,prawda?Chcieć a móc, to dwie inne historie.Dobra, juz nie pierdole wiecej tylko czekam co wy odpiszecie?Jak się wypowiecie, to napiszę wam o moim jeszcze jednym pomyśle.Ciekawi mnie co będziecie o nim sądzić?Pzdr. 

wchodzi jasiu do okrągłego pokoju i siada w koncie ahaha a z nilayą nie chce żadnej współpracy pozdro