1
Te kto to jest część druga ... ELO on Nie Lip 26, 2009 1:32 am
M4R3K
MusicOn_MoD

Elo ziomale i ziomki jarające wciaż gibonki . elo panowie i panie ja znow dla was zaczynam przeplatanie nie bylo mnie w huj czasu wiem moja strata lecz nic nie jest tak ważne jak obrona licencjata.... Obroniłem z dobrymi ocenami teraz moge zająć sie znow naszymi postami , patrze stary musicon sie nadal trzyma , wiec rychło by skopiować to co jeszcze trzyma , wielu pewnie o mnie zapomniało jednak ja powiem wam tak postow jest za mało !!!
Tak szczerze to witajta , wiem wiem w piXdu czasu mnie nie było. Obroniłem licencjat na 4+ praca na 5 ogolnyt wynik na dyplomie 4 , jak widac mozna !!! teraz szykuje sie magister oj to dopiero bedzie ... jak narazie wracamy , musze ogranąc duzo i to bardzo bo strasznie dlugo mnie nie bylo i nie wiem co sie dzieje ...
Dla nowych : Marek 23 lata
Tak szczerze to witajta , wiem wiem w piXdu czasu mnie nie było. Obroniłem licencjat na 4+ praca na 5 ogolnyt wynik na dyplomie 4 , jak widac mozna !!! teraz szykuje sie magister oj to dopiero bedzie ... jak narazie wracamy , musze ogranąc duzo i to bardzo bo strasznie dlugo mnie nie bylo i nie wiem co sie dzieje ...
Dla nowych : Marek 23 lata